Alona is een holistische praktijk voor dieren. Wij behandelen een diversiteit aan klachten waaronder allergieën, voedingsgerelateerde klachten, mentale disbalans, kreupelheden.

Bij ons wordt gebruik gemaakt van laser, low en high power. Het dier wordt gescand met een NES scan. De NES is gebaseerd op chinese geneeskunde en maakt het interne van uw dier zichtbaar zowel fysiek als mentaal. Op basis van de klacht en de scan wordt een behandelplan gemaakt. Behandelmethodes die ingezet worden zijn acupunctuur, cranio sacraal therapie, NES behandeling, taping, laser, voedingsadvies.

Alona werkt samen met Ilse van Oorschot.  Ilse behandeld uw hond en Margreet uw paard.

contact via www.alona.nl of www.ilsevanoorschot.nl 

NES scan Joy 2
NES scan
IMG_6913

Contact 06-52410909 voor hond behandeling

en 0655712568 voor paard behandeling.

E-mail:

info@alona.nl

Website:

www.alona.nl

 

TCM Behandeling IMG_6705
TMC behandeling

Aanvullende informatie:

ALONA VOOR PAARD EN MENS

Paardrijden is de moeilijkste sport die bestaat. Een goede ruiter weet dat het belangrijk is om zowel aan zijn paard als aan zichzelf te werken. Alona voor paard en mens bied diverse opleidingen en trainingen aan op het gebied van Centered Riding®, Alexandertechniek, Alona Equine Bodywork en Acupressuur Paard Practitioner waarmee je je verder ontwikkelt als ruiter en als trainer van jouw paard.

Wil jezelf als instructeur ontwikkelen en volg dan de Centered Riding Instructeurstraining. Neem contact op via het informatie formulier.

Door middel van het (preventief) inzetten van bijvoorbeeld cranio sacraal therapie, acupressuur & acupunctuur, maar ook NES therapie heb ik al veel paarden mogen helpen. Een paard in balans zit goed in zijn vel en zal graag voor je werken.

Meer weten over mijn aanbod voor paard en mens? Lees dan verder op www.alona.nl  of neem contact met mij op.

5/5
error: Sorry, het kopiëren van tekst van Dierwijzer.nl is helaas verboden.