Het verhaal van Animal Aftercare


Naar het zien van hoe zijn dochters elke keer een kistje in elkaar knutselden als hun huisdier overleden was.  Dacht Arno Kortekaas door moet toch eigenlijk iets moois voor zijn, “dat ik samen met mijn dochters/familie afscheid kan nemen van onze huisdier”. Op dat moment was er nog niets op het gebied voor afscheid nemen van huisdieren. Daarom is in 2011 Arno begonnen met Animal Aftercare en heeft de ecologische dierengafkist bedacht.
Met een passie voor dieren heeft Melissa Kortekaas (dochter van Arno) in 2015 Animal Aftercare overgenomen. Op dat moment zat Melissa in het laatste jaar van haar MBO opleiden en ze had net haar Jong Ondernemen Diploma behaald. Met deze kennis heeft ze Animal Aftercare een nieuwe weg is geblazen met succes.


Naast de Webshop werk Melissa ook samen met een aantal dealers in Nederland en België, daarnaast hebben de betaalmethode PayPal, zodat ook klanten uit België bij ons kunnen bestellen  “Wat elk huisdier verdiend een respect of afscheid.”


De dierengrafkist


Wij kunnen ons voor stellen dat het al moeilijk genoeg is om afscheid te nemen van uw huisdier, uw maatje.
De dierenbegraafkisten van Animal Aftercare zijn speciaal gemaakt  om samen met u en uw kinderen een respectvol afscheid te nemen van uw geliefde hond, poes of konijn.


De dieren begraafkist is zo ontworpen dat u een eigen tekst/ tekeningen op de  begraafkist kan schrijven/schilderen. U kunt er zelf foto’s opplakken. Zo kunt u er een eigen persoonlijke afscheidskist van maken en uw overleden dier een mooie dierenbegraafkist geven. Dit zal hen ongetwijfeld helpen in het rouwverwerkingsproces.
De dieren grafkist is een ecologische dieren grafkist. Dat wil zeggen dat deze in de natuur vergaat.  Dit is omdat de dierenbegraafkisten van karton is gemaakt een milieuvriendelijk product. En ook is een groot gedeelte van de kist van gerecycled materiaal gemaakt.

Animal Aftercare

Waardeel 1G
8332 BB Steenwijk

Telefoon: 06-20689164

info@animalaftercare.nl

www.animalaftercare.nl

Afhalen:

Het liefst vandaag nog de dierengrafkist in huis, dit is mogelijk. U kunt dan de ecologische kisten afhalen bij onze dealers. Ook kunt u de ecologische kisten en alle andere producten kunt u bij ons afhalen. Neem contact op met onze of onze dealers om te vragen naar hun voorraad. Wilt het bij ons afhalen mee dan met ons op om een afhaal afspraak in te plannen.

Afhalen en bestellen bij Dealer’s

Animal Aftercare werkt samen met dealers zodat het voor u gemakkelijk is om de dieren grafkist te kopen. En dat u op uw eigen manier het overlijden van uw geliefde huisdier kunt verwerken. Voor meer informatie over onze dealers kunt u vinden op onze dealer pagina https://www.animalaftercare.nl/dealers/ 

Afhalen bij Animal Aftercare 

LET OP DIT KAN ALLEEN OP AFSPRAAK! 

U kunt de kist Telefonische of via de mail bestellen, dan zorgen wij dat de dierengrafkist voor u klaar staat. U kunt voor een afspraak contact met ons opnemen via de mail: info@animalaftercare.nl of via 06-20689164. Telefonisch niet bereikbaar dan mag u ook een whatsapp sturen om een afhaal afspraak te maken.

Afhalen is mogelijk op de volgende locaties: 
Afhaaladres ontvangt u als u een afspraak maakt.

In Meppel op werkdagen van 9:00 tussen 17:00. Afhaaltijd in overleg.

In Steenwijk op werkdagen van af 18:00 uur tot 20:00. Afhaaltijd in overleg.
En in overleg ook in het weekend.

5/5
error: Sorry, het kopiëren van tekst van Dierwijzer.nl is helaas verboden.