De ontwikkeling van comfort en welzijn voor dieren staat gelukkig niet stil. Door verschillende bedrijven en instellingen worden handige producten ontworpen die het leven van (huis)dieren en hun eigenaren aangenamer maken.

Op deze pagina belichten we shops, producenten en gadgets die echt de moeite waard zijn. 

Naar de website van Dogtra

Scherpzinnige trainers met de juiste trainingshulpmiddelen zijn de sleutel tot het ontketenen van het potentieel van uw hond. Al meer dan 30 jaar werkt Dogtra samen met professionals uit de industrie om toonaangevende tools te creëren voor e-halsbandtraining, GPS-tracking en baltraining om hondenbezitters te ondersteunen bij het ontwikkelen van eersteklas honden. Dogtra wordt vertrouwd door professionele hondentrainers, K-9-officieren en jagers en verbetert uw training met duurzame trainingsproducten, uitgerust met gepatenteerde nauwkeurige en intuïtieve bediening, om de beste ervaring te garanderen. De producten van Dogtra zijn veelzijdig en worden gebruikt door professionele trainers op verschillende gebieden. Doe mee, en samen kunnen we elke hond uitzonderlijk maken.

Naar de website van Plexidor

PlexiDor is fabrikant van de beste honden- en kattenluiken ter wereld. Sinds 1985 produceren we PlexiDor honden- en kattenluiken in onze fabriek in Bradenton, Florida. Ons productontwikkelingsteam werkt nauw samen met huis(dier)-eigenaren om veilige en duurzame honden- en kattenluiken te ontwikkelen die jarenlang probleemloos functioneren. De PlexiDor honden- en kattenluiken zijn gemaakt van aluminium en hebben panelen die niet vervangen hoeven te worden. Voor de veiligheid wordt een slot, twee sleutels en een stalen plaat meegeleverd. Een PlexiDor gekocht na 31-09-2020 heeft een garantietermijn van 10 jaar.

Naar de website van Dogwatch

Dogwatch werd in 1990 opgericht met de missie om eigenaren van huisdieren te voorzien van superieure honden omheining- en honden trainingsproducten. De DogWatch corporation bestaat niet alleen uit mensen die van honden houden, maar ze staan ook voor 100% achter de producten die zij verkopen. Dat is de reden waarom onze DogWatch hidden fence alleen uit topkwaliteit techniek en service bestaat die uw huisdier zowel corrigeert als beschermt. Vandaag de dag wordt DogWatch vertegenwoordigd door meer dan 400 dealers verspreid over heel de wereld. De dealers hebben niet alleen verstand van honden maar verlenen ook goede uitleg om de juiste omheining voor uw hond te kiezen. Duizenden eigenaren van huisdieren kunnen verklaren dat u, wanneer u een DogWatch hidden fence aanschaft, u hetzelfde bevredigende gevoel zult krijgen als elk ander die voor DogWatch heeft gekozen. Het is heel eenvoudig, u wilt het beste voor uw huisdier en wij regelen dat voor u.

Ook Hondenkussen.nl vind je op Dierwijzer.nl

Meer informatie over dit product

Het RD hondenkussen is een top-product van de beste kwaliteit. U kunt uw hond dan ook geen groter plezier doen dan met dit hondenkussen. Ze liggen heerlijk comfortabel en uw hond rust of slaapt er dan ook graag op. Het RD hondenkussen – bestaande uit een buitenhoes, binnenhoes & EPS-vulling - is verkrijgbaar in 7 verschillende maten en diverse kleuren en dessins.

Meer informatie over dit product

Bij RedDingo Shop verkopen ze unieke penningen voor honden en katten met een levenslange garantie. Deze penningen kunnen tevens worden gegraveerd.

Meer informatie over dit product

De snuffelmat is bedacht in Nederland door enthousiaste hondenbezitters die hun viervoeter graag aan het ‘denken’ zetten. Met de snuffelmat gaat de hond snuffelen om de verstopte brokjes te zoeken, deze worden tussen fleecestroken verstopt. Ook dierenartsen adviseren de snuffelmat. Deze is ideaal om te ontspannen en te gebruiken wanneer de hond moet revalideren na een chirurgische ingreep of door reuma/artrose niet veel kan bewegen.

Meer informatie over dit product

Zoals de naam van dit product als zegt: Een natuurlijk middel om jouw hond of kat vlooien,- en tekenvrij te houden zonder schade aan dier, mens en milieu.

Meer informatie over dit product

Nogga is marktleider op het gebied van vachtverzorging bij dieren. Hun motto is 'Wassen begint met het kiezen van de juiste shampoo'.

Meer informatie over dit product

Ecograin produceert kattenbakvulling en bodembedekking op basis van 100% natuurlijke producten zonder kunstmatige toevoegingen.

error: Sorry, het kopiëren van tekst van Dierwijzer.nl is helaas verboden.