Dieren gadgets

De ontwikkeling van comfort en welzijn voor dieren staat gelukkig niet stil. Door verschillende bedrijven en instellingen worden handige producten ontworpen die het leven van (huis)dieren en hun eigenaren aangenamer maken.

 

Op deze pagina belichten we een aantal gadgets die echt de moeite waard zijn. 

Ook Hondenkussen.nl vind je op Dierwijzer.nl

Meer informatie hierover

Het RD hondenkussen is een top-product van de beste kwaliteit. U kunt uw hond dan ook geen groter plezier doen dan met dit hondenkussen. Ze liggen heerlijk comfortabel en uw hond rust of slaapt er dan ook graag op. Het RD hondenkussen – bestaande uit een buitenhoes, binnenhoes & EPS-vulling - is verkrijgbaar in 7 verschillende maten en diverse kleuren en dessins.

Meer informatie hierover

Your Precious Gift heeft speciale luxe kadoboxen ontwikkeld voor honden en katten. Alle boxen zijn niet alleen opgevuld met snoepjes, maar worden gevuld met producten waar je wat langer plezier van hebt. De bedoeling van onze boxen is om samen met je huisdier te genieten van interactieve spelletjes en producten waar je echt iets mee kunt doen.

Meer informatie over dit product

De snuffelmat is bedacht in Nederland door enthousiaste hondenbezitters die hun viervoeter graag aan het ‘denken’ zetten. Met de snuffelmat gaat de hond snuffelen om de verstopte brokjes te zoeken, deze worden tussen fleecestroken verstopt.

Meer informatie over dit product

Bij RedDingo Shop verkopen ze unieke penningen voor honden en katten met een levenslange garantie. Deze penningen kunnen tevens worden gegraveerd.

Meer informatie over dit product

Met de Tractive GPS-tracker kunt je je hond altijd en overal vinden. Gebruik het apparaat om de exacte locatie rechtstreeks op je smartphone of in je browser te bekijken.

Meer informatie over dit product

Zoals de naam van dit product als zegt: Een natuurlijk middel om jouw hond of kat vlooien,- en tekenvrij te houden zonder schade aan dier, mens en milieu.

Meer informatie over dit product

Nogga is marktleider op het gebied van vachtverzorging bij dieren. Hun motto is 'Wassen begint met het kiezen van de juiste shampoo'.

Meer informatie over dit product

Ecograin produceert kattenbakvulling en bodembedekking op basis van 100% natuurlijke producten zonder kunstmatige toevoegingen.

error: Sorry, het kopiëren van tekst van Dierwijzer.nl is helaas verboden.