Amivedi

Stichting AMIVEDI

Stichting Amivedi is een vrijwilligersorganisatie die zich sinds 1933 inzet voor vermiste en gevonden huisdieren in Nederland. Amivedi faciliteert de registratie van vermiste en gevonden huisdieren en is daarmee het landelijk meldpunt voor huisdiereigenaren.

Hoe werkt het?

Wat moet je doen als je huisdier vermist is of als je een huisdier gevonden hebt?

Meld je vermiste huisdier zo snel mogelijk aan bij Amivedi. Is je huisdier weer terug? Gefeliciteerd! Vergeet niet deze af te melden bij het meldpunt in je regio.

Zoek in ons bestand met vermiste en gevonden huisdieren, maak een flyer/poster of kom in contact met één van onze meldpunten. Samen zorgen we ervoor dat hond, kat, vogel, knaagdier of ander huisdier zo snel mogelijk wordt herenigd met zijn of haar baasje. 

Bekijk de video hieronder voor de instructies.

Contact

Wilt u weten bij welk meldpunt u een melding kunt doen? Kijk dan op onze meldpunten-pagina of neem contact op met het centraal informatienummer van Amivedi: 0900-2648334. Dit nummer is iedere dag bereikbaar van 09:00 – 21:00 uur.

 

STEUN AMIVEDI EN DONEER
Niets is zo mooi dan te weten hoe u uw geliefde huisdier weer in de armen sluit nadat deze is teruggevonden. Eindelijk een einde aan die spanning en onzekerheid. Graag willen wij zoveel mogelijk ongeruste baasjes blijven helpen. Maar dat kan niet zonder uw hulp! 

Voor online doneren aan AMIVEDI klik hier.

Amivedi is een vrijwilligersorganisatie, maar helaas kunnen wij niet bestaan zonder steun van mensen zoals u. De registratiesystemen, de website, het onderhouden van contacten; het kost allemaal veel geld. Steun ons en doneer. Help mee om zo veel mogelijk huisdieren met hun baasje te herenigen.

VRIJWILLIGER WORDEN

Wilt u vrijwilliger worden voor Amivedi? Wij kunnen uw hulp goed gebruiken! Als vrijwilliger van Amivedi bemant of ondersteunt u één van onze meldpunten, beantwoordt u telefoontjes die binnenkomen op het landelijke informatienummer of voert u andere ondersteunende taken of coördinatie- en bestuursfuncties uit. Met uw hulp kunnen wij elke dag weer vermiste en gevonden huisdieren met hun eigenaren herenigen.

Klik hier voor meer informatie.

 

error: Sorry, het kopiëren van tekst van Dierwijzer.nl is helaas verboden.