Healthy Pet Club: voor u en uw huisdier!

Hoe prettig zou het zijn om bij de dierenarts een vast, voordelig bedrag per maand te betalen, waarbij jaarrond de preventieve zorg voor uw hond of kat is geregeld? Dat is mogelijk met de Healthy Pet Club.

De Healthy Pet Club is het eigen gezondheidsprogramma van CVS Nederland. De Healthy Pet Club maakt het mogelijk om bij maar liefst 18 aangesloten dierenklinieken in Nederland de kosten van preventieve zorg voor uw huisdier met een maandelijkse betaling te spreiden over het hele jaar.
De van oorsprong Engelse Healthy Pet Club, met meer dan 400.000 leden, is in juli 2019 geïntroduceerd in de Nederlandse dierenklinieken en inmiddels maken ook hier al vele diereigenaren gebruik van de voordelen van de Healthy Pet Club.

De Healthy Pet Club is een kosteneffectieve manier om uw huisdier de beste mogelijke preventieve zorg te geven.
U kunt gemiddeld meer dan €100,- euro per jaar besparen op de kosten van preventieve zorg en behandelingen.

Bovendien spreid u de kosten voor uw huisdieren over het jaar door middel van maandelijkse incassobetalingen. U kunt gebruik maken van exclusieve voordelen zoals inbegrepen vaccinaties, nagels knippen bij uw dier en ieder kwartaal liggen er anti-vlooien, anti-teken en ontwormingsproducten klaar voor uw dier.

Daarnaast ontvangt u korting op behandelingen zoals gebitsreiniging, laboratoriumonderzoek in de kliniek en castratie of sterilisatie. 

Naast dat u op kosten kunt besparen, wordt uw huisdier regelmatig goed onderzocht. Zo kunnen we aandoeningen vroegtijdig opsporen.

De zorg voor uw huisdier kan kostbaar zijn, maar door lid te worden van de Healthy Pet Club is preventieve zorg voor uw dier jaarrond geregeld en kunt u profiteren van een hele reeks aan voordelen zodat u geld bespaart. 

Vanaf slechts € 14,95 per maand kunt u als katten- of hondeneigenaar via een CVS dierenkliniek lid worden van de Healthy Pet Club.

Pups, kittens en volwassen honden & katten: ze zijn allemaal welkom bij de Healthy Pet Club!

Meld u aan en word vandaag nog lid van de Healthy Pet Club: https://www.healthypetclub.nl/

error: Sorry, het kopiëren van tekst van Dierwijzer.nl is helaas verboden.