Dogs & Co is de webwinkel voor Design & Lifestyle for Dogs voor Nederland en België.

 

Dogs & Co is, zoals de naam zegt, hoofdzakelijk gericht op honden, alhoewel we ook voor de kat vele leuke en handige artikelen hebben. Onze winkel is gevuld met diverse categorieën zodat u makkelijk kunt vinden wat u zoekt. Alle getoonde producten hebben wij daadwerkelijk op voorraad en indien u vandaag besteld heeft u het morgen in huis. Vooraf of achteraf betalen, het kan allemaal bij Dogs & Co. Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn, stuurt u uw bestelling gewoon terug.

 

Wij besteden veel zorg aan de juiste verpakking en uitstraling van uw bestelling. Een bestelling bij Dogs & Co moet een feestje zijn om te ontvangen. Mocht u het cadeau willen geven, hebben wij het ook al mooi voor u ingepakt. En natuurlijk altijd met iets lekkers erbij voor de hond. Daarnaast ontvangt u bij iedere bestelling op onze webshop een extra kadootje. Momenteel is dat een opvouwbaar reisvoerbakje.

 

Er blijven telkens uitbreidingen en aanvullingen in onze shop plaatsvinden, dus we hopen u graag nog eens terug te zien op www.dogsandco.nl.

 

Veel winkelplezier!

Dogs & Co
Tel: 06-53903047
E-mail:

info@dogsandco.nl

Website:

www.dogsandco.nl

 

Postadres:

Iepenstraat 13

6687 AA Angeren

 

Vestigingsadres:

Handelstraat 12

6851 EH Huissen

 

Dogs-and-co-klein-nieuw
Webshop

Levertijd:

Vandaag besteld, morgen in huis. 

5/5
error: Sorry, het kopiëren van tekst van Dierwijzer.nl is helaas verboden.