Het Catshuys is een kleinschalig, sfeervol kattenhotel waar rust en ontspanning de sleutelwoorden zijn! Onze logés voelen zich snel veilig in hun eigen, compleet ingerichte kamer die exclusief voor hén gereserveerd is. 

Er heerst een rustige, ontspannen sfeer. De temperatuur is aangenaam zoals katten het graag hebben en op de achtergrond klinkt zachte jazz- of klassieke muziek.

Ontspannen

Onze logés hoeven hun kamer niet te delen met onbekende katten en dát wordt gewaardeerd! Katten delen hun belangrijkste bronnen nu eenmaal niet graag met onbekende soortgenoten. Het is al spannend genoeg om uit je veilige huis meegenomen te worden en ergens terecht te komen waar je helemaal vreemd bent! Hoe fijn is het dan om je eigen bedje te hebben waar je je lekker kunt verstoppen.  De diverse verstopmogelijkheden dragen bij aan een gevoel van veiligheid en een snellere gewenning. Zo kunnen onze hotelgasten zich al vrij snel gaan ontspannen en genieten van de rust, de lekkere voertjes en de persoonlijke aandacht! 

Goed gemonitord

Een bijkomend voordeel van een eigen kamer is dat de katten goed gemonitord kunnen worden op de inname van water en voedsel maar ook of alles er op een ’normale’ manier weer uitkomt!  En omdat de kattenbak en/of voer-/waterbakjes niet gedeeld worden met andere katten is de kans nihil dat je kat een besmetting oploopt van nare parasieten.

De beste persoonlijk verzorging

De dagelijkse verzorging van de katten omvat uiteraard de standaard handelingen als het geven van voer, het verschonen van de kattenbak en het verzorgen van de kamers. Maar minstens zo belangrijk is het om ervoor te zorgen dat de katten het naar hun zin hebben en zich niet gaan vervelen! Persoonlijke aandacht in de vorm van spel en contact, maar ook het beoordelen van de gemoedstoestand hoort daarbij. Hoe voelt een kat zich en wat kan ik doen om het nóg aangenamer te maken tijdens het verblijf… als kattengedragsdeskundige heb ik nét dat beetje meer kennis om een goede inschatting te maken hoe ik elke logé de beste persoonlijk verzorging kan bieden.

In elke kamer kunnen 2 katten uit hetzelfde gezin logeren. Desgewenst kunnen ook 2 of meer kamers gekoppeld worden; zo kunnen ook méér dan 2 katten uit hetzelfde gezin komen logeren. Of gewoon voor wat extra ruimte en privacy is het mogelijk om 2 of meer kamers te koppelen.

Alle katten (uitgezonderd katten met verlaagde immuniteit en katten met een platte neus) zijn welkom in Het Catshuys: van kittens (vanaf 16 weken)  tot hoogbejaard en van speels tot zeer angstig. Ook katten die medische zorg nodig hebben zoals insuline spuiten, medicijnen toedienen of katten met een speciaal dieet zijn in Het Catshuys in veilige handen! 

Op de website van Het Catshuys vind je nog veel meer informatie en kun je het filmpje bekijken voor een goede impressie. Kom je liever zelf de aangename sfeer ervaren? Bel of mail dan gerust om een afspraak te maken. Je bent van harte welkom!

Het Catshuys
Horsterweg 158
3853 JE  Ermelo (GLD)

Telefoon: 06-19906070

contact@hetcatshuys.nl

5/5
error: Sorry, het kopiëren van tekst van Dierwijzer.nl is helaas verboden.