NIEUW: EcoGrain, dé milieuvriendelijke kattenbakvulling en bodembedekking voor uw huisdier!

EcoGrain is een duurzaam product dat op de markt is als kattenbakvulling voor uw katten maar ook als bodembedekking voor uw knaagdieren, konijnen, vogels en reptielen.

Waarom EcoGrain kopen?

Biologisch afbreekbaar

EcoGrain is een duurzaam product en biologisch afbreekbaar omdat het gemaakt is van de buitenkant van een haverkorrel die overblijft na de productie van ontbijtproducten.

Vochtabsorptie

De vochtabsorptie van EcoGrain is zeer hoog. De pellets vallen uit elkaar bij vochtopname, waardoor de kattenbak of het knaagdieren hok makkelijk schoon te maken is.

Geurabsorptie

EcoGrain heeft een goede geurabsorptie die ervoor zorgt dat er een natuurlijke geur blijft en de kattenbak of het hok niet snel gaat stinken.

Stofvrij

De pellet vorm van EcoGrain zorgt ervoor dat er geen stof vrijkomt bij het vullen van de kattenbak of hok. Voor eigenaren van knaagdieren heeft dit een extra bijkomend voordeel dat de dieren stofvrij in hun hok kunnen lopen, rennen en spelen.

Geen uitloop

EcoGrain blijft door haar pellet vorm niet aan de pootjes van het huisdier zitten waardoor er sprake is van geen uitloop. De kattenbakvulling en bodembedekking wordt op die manier niet mee het huis in gelopen.

EcoGrain is verkrijgbaar in een 10L en 30L verpakking. Alle verkooppunten voor zowel de kattenbakvulling als de bodembedekking zijn te vinden op de volgende websites: www.ecograincatlitter.nl en www.ecograinbedding.nl

Tekst en foto’s: Ecograin

error: Sorry, het kopiëren van tekst van Dierwijzer.nl is helaas verboden.