Asieldierendag DOA

Met dierendag in het vooruitzicht zijn veel dierenwelzijnsorganisaties in Nederland bezig om extra aandacht te vragen voor de dieren. Zo ook DOA, het asiel van Amsterdam.

Bij DOA komen de dieren altijd op de eerste plaats.

Het zal je maar gebeuren: je wordt gedumpt, verwaarloosd, aangereden, je bent doodziek. Dat overkomt helaas veel dieren. Gelukkig kunnen ze dan op DOA rekenen. Wij zijn er voor deze kanjers, al meer dan honderd jaar. Met veel kennis, ervaring en een groot hart voor dieren. Bij DOA komen de dieren altijd op de eerste plaats. Dieren die nergens anders terecht kunnen, krijgen bij ons een tweede kans en alle zorg en aandacht die ze nodig hebben. Van eten en drinken tot een schoon hok, van medicijnen en medische ingrepen tot een broodnodige knuffel.

Vergeet onze kanjers niet

Lekker veel knuffels, meer tijd samen, wat lekkers; 4 oktober is de dag dat elk baasje zijn trouwe makkertje extra verwent.

De honden, katten en konijnen bij DOA krijgen alle zorg en aandacht die ze nodig hebben, maar ze hebben geen baasje die ze op dierendag extra in het zonnetje zet.

Zorg jij ervoor dat ze zich even superspeciaal voelen? Doneren kan via onderstaande link:

https://www.facebook.com/doamsterdam.nl/photos/fpp.172860162749495/3260942093941271/?type=3&theater

www.doamsterdam.nl

error: Sorry, het kopiƫren van tekst van Dierwijzer.nl is helaas verboden.