Illustratie Dierwijzer.nl

Baas en hond sterven kwartier na elkaar

Dit verhaal bevestigt maar weer eens hoe sterk een band tussen een baasje en z’n huisdier kan zijn. De Schot Stuart Hutchison overleed aan de gevolgen van kanker. Zijn trouwe hond overleed een kwartier daarna.

Hersentumor

Bij de 25-jarige man werd in 2011 voor het eerst een hersentumor ontdekt. In eerste instantie leek hij daarvan te herstellen. Helaas dook de ziekte in 2014 en 2018 nogmaals op. De laatste keer kon Hutchison helaas niet overwinnen.

In deze moeilijke tijd werd hij bijgestaan door zijn 2 honden. Aan hen had hij veel steun. Vooral met de 2-jarige Nero had hij een sterke connectie.

Onafscheidelijk

Volgens Hutchison’s moeder hadden ze een geweldige band en waren Nero en haar zoon onafscheidelijk. ‘Nero week geen moment van zijn zijde’, vertelde ze tegen The Daily Record.

Het overlijden van Nero kwam totaal onverwacht. Kort voor zijn dood kwamen ze erachter dat er iets mis was en sloeg het noodlot toe. Voor Hutchison’s vrouw is een groot verlies. Naast haar man verloor zij tegelijkertijd hun geliefde hond.

Foto ter illustratie: Pixabay

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Sorry, het kopiƫren van tekst van Dierwijzer.nl is helaas verboden.