Een gelukkige kat? Koop een goede krabpaal en de beste kattenbakvulling

Je maakt je kat blij met liefde, aandacht en verzorging. Maar ook door je kat op een écht goede krabpaal te trakteren en zijn toilet altijd te voorzien van de beste kattenbakvulling. Ontdek hier waar je die twee kunt vinden!

Maak je kat gelukkig met een goede krabpaal

Een krabpaal is tegenwoordig niet zomaar meer een stuk meubilair om aan te krabben. Nee, een krabpaal is een belangrijk onderdeel in het dagelijks leven van katten. Want door te krabben houden katten hun nagels scherp, ze verminderen stress én ze markeren er hun territorium mee. Een goede krabpaal is niet alleen sterk en stabiel, maar die geeft je katten ook een veilige en vertrouwde plek om in te slapen, spelen en om aan te krabben – allemaal onderdeel van hun natuurlijke gedrag.

Maar wat maakt een krabpaal echt goed? Allereerst is het belangrijk dat de krabpaal stabiel is en dus een extra dikke bodemplaat heeft. Maar ook de vorm en functies van een krabpaal doen ertoe. Heb je een grote kat? Kies dan voor een hoge krabpaal. Is je kat wat minder mobiel? Ga dan juist voor een lage. Is je kat vaak binnen? Zorg dan voor voldoende afwisseling en uitdaging. En kies voor een krabpaal met plateaus op verschillende hoogtes, met fijne loungemanden en natuurlijk een stevige hangmat om de hele dag in te snurken.

Trakteer je kat op een fris toilet en de beste kattenbakvulling

Katten zijn schone beestjes. En ze houden daarom ook van een fris toilet. Aan jou als kattenbaas dus de schone taak om te zorgen voor een goede kattenbak die is gevuld met klontvormende kattenbakvulling van de beste kwaliteit. Zulke kattenbakvulling (of kattengrind) absorbeert plasjes en maakt daar een stevige klont van – je doet als kattenbaas dan langer met de kattenbakvulling én de kattenbak blijft tussendoor langer fris. En daar wordt je kat blij van. Goede kattenbakvulling neutraliseert ook vieze geurtjes. Ben je gek op frisse huisparfums? Kies dan voor kattenbakvulling met een lekker parfum!

Een schone kattenbak is echt belangrijk voor katten. Want als je de kattenbak regelmatig verschoont, de plasjes en ontlasting er minimaal dagelijkst uitschept én je de kattenbak zelf wekelijks schoonmaakt, dan zorg je ook voor een hygiënische en gezonde leefomgeving voor je kat én voor je gezin.

Met jarenlange ervaring in de huisdierenbranche en heel veel kennis over katten, weet Petrebels alles over hun bijzondere karakters en behoeftes. Hun krabpalen zijn van de hoogste kwaliteit, net als de kattenbakvulling die ze produceren. Dus wil je een op en top blije kat? Haal vandaag nog kwaliteit in huis en kies voor een krabpaal of de kattenbakvulling van Petrebels.

Foto’s: www.petrebels.com | Tekst: Sandra van Koningshoven

error: Sorry, het kopiëren van tekst van Dierwijzer.nl is helaas verboden.