Kat Achi

Eigenaar kat droomt telkens dat hij stikt: Verrassende oorzaak.

Lomphonten Lomphontan uit Thailand werd de laatste tijd niet meer uitgerust wakker. Hij droomde namelijk iedere nacht dat hij stikte. Een slechte nachtrust is natuurlijk ‘killing’ en daarom ging Lomphonton op onderzoek uit en plaatste een camera in zijn slaapkamer. Wat hij toen zag schetste zijn verbazing.

Effe checke

Iedere avond, wanneer Lomphonton naar bed ging, zat z’n kat Achi trouw naast hem. Op de beelden was te zien dat de aanhankelijke kat rustig wachtte totdat z’n baasje in slaap viel. Vervolgens ‘checkte’ Achi nog even of Lomphonton wel echt goed sliep door met z’n pootje nog even op het gezicht te tikken. Zodra dit het geval was, ging de kat met z’n hele lichaam op Lomphonton’s gezicht liggen. Dit zorgde dus voor zijn benauwde nachten.

Super schattig

Lomphonton verklaarde aan een Thaise nieuwszender dat hij het best grappig en lief vond: ‘Ik vind het super schattig dat hij me zo graag ziet’.

De beelden zijn al van februari dit jaar maar werden afgelopen maandag door iemand gepost op Twitter. Het bericht ging vervolgens wereldwijd viraal en kreeg ruim 1,4 miljoen likes en veel leuke reacties. Ook bleken meerdere huisdier eigenaren soortgelijke ervaringen te hebben.

Foto: Twitter

error: Sorry, het kopiëren van tekst van Dierwijzer.nl is helaas verboden.