Ook Dog-Essentials is te vinden op Dierwijzer.nl

Het tekenseizoen staat weer voor de deur!

En dat betekent oppassen. Het is van uiterst belang dat honden goed gecontroleerd worden na bijvoorbeeld een wandeling door het bos of langs hoog struikgewas. Teken zitten namelijk op planten en struiken die dichtbij de grond staan. Wanneer jij met je hond bezig bent om een heerlijke wandeling te maken en te genieten van het weer, is er een kans dat er een teek zich laat vallen op jouw viervoeter. Jaarlijks worden er namelijk veel honden gebeten door teken en worden er ook veel honden ziek door een tekenbeet. Dit kan jouw hond ook overkomen. Zo kan hij bijvoorbeeld de ziekte van Lyme of Babesiose krijgen.

Dit is iets wat elk baasje het liefst wil voorkomen. Daarvoor is er nu de Tickless Teek en Vlo afweer. De Tickless is afkomstig uit Italië. Deze slimme vondst zorgt ervoor dat teken tijdens alle outdoor-activiteiten op een veilige afstand blijven. Zo hoef je je geen enkel moment zorgen te maken over eventuele tekenbeten. 

We horen je denken: hoe werkt het dan? Het apparaatje geeft ultrageluid af. Deze hoge geluidsgolven zijn niet waarneembaar en onschadelijk voor zowel baasje als hond. Maar dit ultrageluid zorgt er dus wel voor dat teken en vlooien verjaagd worden. Het apparaatje is overigens ook geheel geur- en gifloos

De Tickless is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Zo kun je de perfecte kleur voor jouw kwispelende vriend uitkiezen. Het is eenvoudig te bevestigen aan de halsband via een ring. De Tickless is door velen geprezen en een product dat erg in trek is! Kortom een must-have voor iedere eigenaar van een hond!

Bekijk hem hier: https://dog-essentials.nl/products/tickless-teek-en-vlo-afweer-voor-hond-en-kat-roze

Tickless op Dierwijzer.nl
error: Sorry, het kopiëren van tekst van Dierwijzer.nl is helaas verboden.