Kater aan infuus na wilde nacht met vijf poezen

Een kater die voor een nachtje naar een Chinees kattenhotel was gebracht, moest daarna aan het infuus om bij te komen. De niet gesteriliseerde blauwe rus heeft het die nacht behoorlijk bont gemaakt en paarde met maar liefst vijf poezen.

Niet in hok

De eigenaars van kater Xiaopi hadden het kattenhotel in Guangdong nog gewaarschuwd dat hij nog niet was gesteriliseerd. Het verantwoordelijke personeelslid deed niets met de informatie. Hij gaf de kater overdag niet te eten en deed hem niet in een hok zodat hij ‘s nachts vrij rond kon lopen.

Daar maakte de casanova dankbaar gebruik van. Op camerabeelden is te zien dat hij tenminste met vijf poezen paarde. Eigenaar Zhao kreeg ondanks zijn eerdere waarschuwing richting het kattenhotel naderhand zelf de schuld en moest zich verantwoorden tegenover de andere eigenaren.

Glucose-infuus

Dit schoot Zhao in het verkeerde keelgat. Zijn kat lag aan het glucose-infuus dankzij het niet professioneel handelen van het personeel, en kreeg daarvan ook nog eens zelf de schuld. Uiteindelijk gaven de eigenaars van het kattenhotel toch toe dat er niet juist was gehandeld. Ze boden Dhr. Zhao hun excuses aan en wilden de dierenartskosten vergoeden.

Eventuele drachtige poezen

Ook heeft het kattenhotel beloofd dat ze de eigenaren van eventuele drachtige poezen financieel tegemoet zullen komen.

Met Xiaopi gaat het inmiddels weer beter. Hij is van het infuus af en heeft z’n kracht grotendeels terug. Of z’n eigenaren hem alsnog laten steriliseren is niet bekend.

Foto: Pixabay ter illustratie

error: Sorry, het kopiƫren van tekst van Dierwijzer.nl is helaas verboden.