Dierenambulance De Waadhoeke

Nieuwe wagen Dierenambulance De Waadhoeke

De werkzaamheden breiden zich sinds de oprichting in juni 2018 steeds meer uit. Naast de dierenambulance werd er dit jaar nog een dieren voedselbank opgezet, alleen kon de oude Berlingo het allemaal niet meer bijbenen. Het ‘oude beestje’ was dan ook nodig aan vervanging toe.

Herkenbaarheid

Voorzitter Richard Bijman is superblij met de nieuwe aanwinst. ‘De mooie ruime Renault is inmiddels voorzien van zwaailampen, striping en het logo. Hiervoor zijn we de bedrijven Visser Leeuwarden, Preton Nederland en Veenstra Media erg dankbaar. De kleur van de wagen is groen en past perfect bij onze huisstijl. Naast goed en veilig rijden is ook herkenbaarheid heel erg belangrijk. Wanneer wij nu aan komen rijden is het gelijk duidelijk dat de dierenambulance er is’, aldus Richard.

Volle kracht vooruit

Richard: ‘Deze auto is ons zeker niet komen aanwaaien. Helaas hebben we niet overal geldpotjes klaar staan. We hebben het zo lang mogelijk proberen vol te houden met de oude Berlingo, alleen kreeg deze steeds meer mankementen waardoor de onderhoudskosten de pan uit rezen. We waren echt genoodzaakt om een betere wagen aan te schaffen. Met wat hulp en ‘privé input’ is het toch gelukt en kunnen we weer met volle kracht vooruit‘.

Steun

Iedereen zal begrijpen dat de dierenambulance zonder hulp niet kan bestaan. De stichting heeft geen winstoogmerk en is afhankelijk van giften en sponsoren. ‘Naast de fysieke inspanning van vrijwilligers hebben we ook materialen en een degelijke auto nodig om het goede werk te kunnen blijven doen. En dat kost geld’, zegt Richard.

Uw logo op de dierenambulance

We zijn op dit moment dan ook op zoek naar bedrijven die ons financieel willen steunen middels reclame op de nieuwe bus. We hebben plek voor zo’n zeven ondernemers die hun logo op onze bus kunnen plaatsen. Een mooie manier om sociaal betrokken te ondernemen. En de dieren zullen u erg dankbaar zijn!

Bent u ondernemer en wilt u ons helpen? Neem dan contact met ons op via www.dierenambulancedewaadhoeke.nl of 06-52847302

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Sorry, het kopiëren van tekst van Dierwijzer.nl is helaas verboden.