Oudste dier asiel De Dierenstee Fifi zoekt baasje

De heilige birmaan Fifi op dit moment het oudste dier in asiel De Dierenstee dat wacht op een nieuw baasje. In mei wordt ze 17 jaar. Fifi is erg lief en aanhankelijk.

Zoals ook vaak bij mensen het geval is heeft ook Fifi last van ouderdomsverschijnselen. Ze lijdt aan chronisch nierfalen. Waarschijnlijk is ze als gevolg hiervan blind geworden. Voor haar nierprobleem krijgt ze medicijnen en speciale voeding. Ondanks dat Fifi nog wel wat mager is, gaat het al veel beter met haar. Ze is erg aanhankelijk en ‘roept’ zelfs om aandacht wanneer ze denkt dat er mensen bij haar in de buurt zijn.

Liefde en aandacht

Wanneer Fifi de liefde en aandacht krijgt die ze verdient, zal ze vast weer helemaal opbloeien en in gewicht toenemen. Ze is niet veeleisend. Ook is ze niet gewend om naar buiten te gaan. Fifi zou dus ook prima naar een appartement kunnen verhuizen. Ze is gewend aan andere katten en honden maar door haar blindheid kan ze zich niet verweren. Het mooiste zou zijn wanneer ze op een plek komt waar ze het enigste huisdier is en er altijd iemand in haar buurt is. Ze is geen kat die veel alleen gelaten moet worden. Deze lieve bejaarde kat moet en verdient veel aandacht.

De nieuwe eigenaar krijgt een voorraad medicijnen en brokjes mee. Wie geeft Fifi een fijne ‘oude dag’? U kunt contact opnemen met De Dierenstee in Numansdorp. www.dierenstee.nl

Foto: De Dierenstee

error: Sorry, het kopiëren van tekst van Dierwijzer.nl is helaas verboden.