Hoe maak je jouw huis tot een prettig thuis voor je nieuwe huisdier en voor jezelf?

Je staat op het punt een huisdier te nemen en wil je huis alvast klaarmaken voor de grote dag?

Dan is het goed om daarbij de wensen van je nieuwe beste vriend in acht te nemen. Maar, let er dan zeker ook op dat de wensen van je hond of kat een beetje matchen met je eigen wensen. Zet niet zomaar om het even elke kattenbak of hondenkussen in je huis! Zeker niet als je daar juist met veel zorg en aandacht een echte knusse en mooie inrichting van hebt gemaakt. Bij The Pet Empire vind je een ruim assortiment aan design producten voor je huisdier, die in elke inrichting prachtig zullen staan.  

Een katten- of hondenmeubel dat past bij de inrichting

Die lelijke plastic kattenbak of dat vormloze kussen waar je hond zo graag op ligt te slapen; je huisdier is er misschien blij mee, maar voor de meeste baasjes is het een doorn in het oog. Veel huisdiereigenaren herkennen zich hierin en zoeken een meubelstuk dat past bij de inrichting van hun huis en ook geschikt is voor de hond of kat. Een orthopedisch hondenkussen is bijvoorbeeld erg belangrijk voor het welzijn van je hond!

Nederlanders steken een hoop tijd en geld in het interieur, maar wanneer het aankomt op de meubels voor hun hond of kat lopen ze vast. De reguliere meubels voor huisdieren zijn vaak van plastic, totaal niet duurzaam en bovendien blinken ze niet bepaald uit in schoonheid. Neem bijvoorbeeld krabmeubels en kattenbakken, vaak lelijke meubels en een doorn in het oog voor vele trotse katteneigenaren. Bij The Pet Empire vind je een mooie design krabpaal, design kattenbakken en meer luxe kattenartikelen. 

Duurzame en unieke designerproducten

Marcus Steinmann is de oprichter van deze chique dierenwebshop. “We werken exclusief samen met geselecteerde merken van over de hele wereld. Zo weet je zeker dat je bij ons duurzame én unieke designerproducten vindt. Alle designers met wie wij samenwerken vervaardigen hun collectie met kwaliteit, vakmanschap en liefde. Onze collecties zijn er om te inspireren en om een mooi en gezond huis te creëren voor jezelf en je huisdieren.” Aldus webshopeigenaar Marcus Steinmann.

Dus, gun jij je trouwe viervoeter een stijlvolle, nieuwe mand en jezelf een mooie inrichting, neem dan snel een kijkje op ThePetEmpire.com.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Sorry, het kopiëren van tekst van Dierwijzer.nl is helaas verboden.