Hond Quattro zwemt 11.000,- bij elkaar voor goede doel

Hond Quattro heeft afgelopen zaterdag een geweldige prestatie geleverd tijdens City Swim Dordrecht. Ze zwom mee voor de actie ‘Swim to fight cancer’ en haalde met haar team bijna 11.000,- op.

Samen zwemmen

Quattro’s baasje Jeroen Wats woont en werkt in Valencia als jachtontwerper. Hij woont vlakbij de zee en gaat dagelijks samen met z’n hond zwemmen. Quattro is altijd al dol geweest op zwemmen. Wanneer ze in het water zit wil ze er niet meer uit. Juist omdat ze het zo leuk vindt laat Jeroen haar meedoen. Anders had hij het niet gedaan.

In 2017 haalden ze een hond uit het asiel. Deze bleek zwanger te zijn en beviel een paar maanden later van Quattro. Wat voor hond Quattro precies is, weet Jeroen niet. Hij noemt haar een Chinese Labrador omdat ze daar het meest op lijkt.

Gunfactor

De van oorsprong Dordtenaar was speciaal voor dit evenement naar Nederland gekomen en deed in 2015 ook al eens mee. Het was voor Jeroen een vereiste dat Quattro mee mocht zwemmen. Daar stemde de organisatie mee in.

Iedereen vindt het leuk dat ze meedoet. Ze heeft de gunfactor. En dat heeft Quattro en haar team geen windeieren gelegd getuige de opbrengst van bijna 11.000,- voor ‘Swim to fight cancer’. Jeroen is dan ook heel erg trots op haar.

De foto is ter illustratie van Pixabay en betreft niet de hond Quattro.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Sorry, het kopiƫren van tekst van Dierwijzer.nl is helaas verboden.