KNGF Halloween Hondentocht

Op zaterdag 26 oktober organiseert KNGF voor de derde keer de Halloween Hondentocht in het Amsterdamse Bos. Elke hond, vanaf één jaar oud, kan al meelopen voor een sponsorbedrag van minimaal € 50,-.  Jouw hond krijgt bij de start van de wandeltocht zijn eigen lichtgevende halsband. Laat voor 1 keer je hond jouw pad verlichten, zoals geleidehonden dat dagelijks doen voor hun baasje. 

Voor één dag geleidehond

De Halloween Hondentocht is 5 kilometer en gaat door het schemerige Amsterdamse Bos, een prachtige locatie voor het echte Halloween-gevoel. Dit jaar gebeurt er nóg meer op het Arenaterrein en langs de route, zodat je van het begin tot het einde verrast zult worden!
Onderweg zijn er spannende belevenissen voor jou en je hond. Professionele hondentrainers leren jouw hond een trucje, waarmee ze een lekkere hondensnack kunnen verdienen. Het kan zijn dat er een zombie achter een boom vandaan komt om je een glas exquise drakenbloed aan te bieden. Of laat jezelf betoveren door de stijlvolle lichtprojecties langs de route. 

Tijdens de Halloween Hondentocht is jouw hond de held die het verschil maakt! Het sponsorbedrag dat hij bij elkaar loopt gaat naar onze geleidehonden in opleiding. 

Voor meer informatie over de Halloween Hondentocht of de organisatie: www.geleidehond.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Sorry, het kopiëren van tekst van Dierwijzer.nl is helaas verboden.