Rattenslang in Zwolse tuin

Slang na 1 maand gevangen in Zwolse tuin

Vorige maand plaatste dierenambulance Zwolle een bericht op hun social media kanalen dat er een slang rond kroop aan de Stadhouderlaan in Zwolle-Zuid. Toen was ie bij aankomst alweer verdwenen. Afgelopen zaterdag hebben ze hem alsnog kunnen vangen.

Melding

Dierenambulance Zwolle: ‘We kregen wij een melding van een buurtbewoner aan de Provincieroute in Zwolle-Zuid over een gevonden slang. Het dier zat in de struiken bij de melder. Onze vrijwilliger is ter plaatse gegaan om de slang op te halen. Bij aankomst bleek het de slang die 19 juni was gezien aan de Stadhouderlaan. We hebben de slang meegenomen naar onze opvang’.

Rattenslang

Zondag is de slang over gebracht naar een reptielenopvang. De beheerder gaf aan dat het om een rattenslang ging. Deze soort is niet gevaarlijk en wordt vaak als huisdier gehouden.

Foto: Dierenambulance Zwolle

Dierenambulance Zwolle komt handen te kort

Zonder vrijwilligers GEEN Dierenambulance meer!!!

De Dierenambulance Zwolle komt handen te kort. Door te weinig ambulance- chauffeurs kunnen zij onze diensten niet meer rond draaien. Dat betekend misschien in de toekomst dat ze niet meer voor alles kunnen uitrijden voor dieren in de gemeente Zwolle.

Kom jij hun en de dieren in Zwolle voor langere tijd helpen? Meld je dan aan via de website http://www.dierenambulancezwolle.nl/vacatures

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Sorry, het kopiëren van tekst van Dierwijzer.nl is helaas verboden.