Animal Event 16,17 en 18 okt

Op 16, 17 en 18 oktober wordt de veertiende editie van hét driedaagse dierenfestival van Nederland georganiseerd bij De Beekse Bergen in Hilvarenbeek.

Dit evenement stond eerst gepland in mei, maar is vanwege de coronacrisis verschoven naar oktober.

Laatste trends en ontwikkelingen

Op hondengebied vind je hier de laatste trends en ontwikkelingen, maar ook liefhebbers van boerderij- en erfdieren, katten, konijnen, knaagdieren en paarden komen volop aan hun trekken. Betoverende dierenshows, interactieve workshops, educatieve demonstraties, sfeervolle foodcourts en verrassend straattheater zijn ook in 2020 weer de ingrediënten voor een gezellige en leerzame dag uit! 

Workshops en ontspanning

Net als voorgaande jaren geniet je ook nu weer van tientallen workshops, waar je met je hond aan mee kunt doen. De workshops worden verzorgd door de beste experts die je leerzame tips geven over het verzorgen en trainen van dieren. Topacts uit binnen- en buitenland geven in diverse pistes spectaculaire shows die je écht gezien moet hebben. Tussen alle drukte door is er volop ruimte voor ontspanning bij een van de gezellige foodcourts. Daar geniet je van een lekkere versnapering, terwijl het straattheater zorgt voor een extra bijzondere sfeerbeleving. We lichten hier alvast een tipje van de sluier op van wat je dit jaar te wachten staat. 

Honden zijn welkom op Animal Event. Je kunt met je hond mee doen aan workshops, (samen) een duik nemen in het water of je trouwe viervoeter lekker laten spelen met soortgenoten. Neem jij jouw hond mee naar Animal Event? Bestel dan via Ticketpoint een entreeticket voor je trouwe viervoeter.

www.animal-event.nl

Ticketpoint.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Sorry, het kopiëren van tekst van Dierwijzer.nl is helaas verboden.