Dierentehuis Arnhem: Huisdier v/d week

VELP/ARNHEM – Deze week heeft Dierentehuis Arnhem en omstreken haar konijnen als huisdieren van de week gekozen. Waaronder Kiki: Kiki is een hangoor konijn. Zij heeft een super zachte vacht, wil graag geaaid worden en zoekt de aandacht op.

Suiker en Kandij: Kandij en Suiker zijn 2 broers die sinds hun geboorte samen zijn. Ze zijn erg nieuwsgierig en worden graag aangehaald. Oppakken vinden ze geen enkel probleem. Kandij en Suiker worden samen geplaatst.

Wiske vindt het in het begin allemaal erg spannend. Als ze eenmaal gewend is, zoekt ze je hand op en wil ze graag geaaid worden. Wiske moet in haar nieuwe huis gezelschap hebben van een soortgenootje.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week zijn dat konijnen.

Voor meer informatie:

Heeft u interesse? Geeft u de konijnen een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar info@dierentehuisarnhem.nl. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl

Bron: www.rheden.nieuws.nl

Foto: Dierentehuis Arnhem e.o.

error: Sorry, het kopiëren van tekst van Dierwijzer.nl is helaas verboden.